СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 35 36 »





Нашу сотрудницу о Господе Надежду Васильевну, поздравляем с Днем небесного покровителя!

Просмотров: 506 | Добавил: admin | Дата: 30.09.2016



17 вересня 2016 року в смт. Петриківка на проспекті Петра Калнишевського, на площі біля районного Будинку культури та шкільному стадіоні відбувся ІХ обласний етно фестиваль-ярмарка «Петриківський дивоцвіт».

Фестиваль відбувся при підтримці голови обласної ради Глеба Олександровича Пригунова.

На запрошення організаторів в цьому етно фестивалі взяли участь майстри та умільці образотворчого народного декоративно-ужиткового мистецтва: худо ... Читать дальше »
Просмотров: 899 | Добавил: admin | Дата: 19.09.2016



Сьогодні, в неділю одинадцяту по П'ятидесятниці, після Божественної Літургії за братською трапезою наша Свято-Георгієвська громада щиро поздоровила наймолодшу співачку нашого хору Євочку Булгак з її першим ювілеєм. Сьогодні Євочці десять років і весь цей час вона разом з батьками при нашій релігійній громаді і живе її творчим життям. Пономарчики Сергійко і Максим вручили Євочці подарунки на згадку; було проспівано "многая лета" ну і ми всі: рости Єво ... Читать дальше »
Просмотров: 595 | Добавил: admin | Дата: 04.09.2016



Сьогодні вся наша Матінка-Країна святкує під своїм прапором день свого народження. Сьогодні свято і на петриківській землі, петриківська громада разом з усією Україною шанує свій національний день і день Прапора України. Разом з літнім сонечком, з сяючими обличчями маленьких громадян України та мешканців шанобливого віку вся громада вийшла на площу Калнишевського, щоб засвідчити вірність своїй Батьківщині. На високому духовному злеті пройшли урочи ... Читать дальше »
Просмотров: 565 | Добавил: admin | Дата: 23.08.2016



Cьогодні 20 серпня Шульгівською сільскою радою був організований вже ІІІ єтнофестіваль "Козацька толока - 2016" на підтримку створення національного парку «Орільський» за сприянням Дніпропетровської ОДА, організації «Шульгівська громада» та депутата В.М. Кривенко. На цей захід був запрошений і дитячий хореографічний колектив «Дружба», Лобойківської сільради. Художній керівник Людмила Іванівна Семиволос, духівник петриківський батюшка Ніколай. На до ... Читать дальше »
Просмотров: 425 | Добавил: admin | Дата: 20.08.2016



Прилучившись до сьогоднішніх урочистосей ми святкували всією громадою день народження одного з наших пономарчиків - Максима, і його товариші-пономарчики щиро поздоровили Максимку з днем народження. Безумовно і батьки Максима були раді такій увазі. Щей многая лета!

Сьогодні припадає дев'ятий день нашій Дашечки. Царство їй небесне.


Просмотров: 518 | Добавил: admin | Дата: 14.08.2016



Сьогодні по-літньому сонячний та яскравий день видався в районному центрі Петриківка. І радувались йому, безумовно і святий Пантелеімон, і преподобна Анфіса з 90 сестер її і багато інших угодників Божих, котрі разом з петриківською громадою після Божественної Літургії зібрались на відкриття соціально-важливого закладу в центрі Петриківки. От вже дійсно була радість всім мешканцям селища тим більш, що ця радість прикрасилась присутністю голови обла ... Читать дальше »
Просмотров: 532 | Добавил: admin | Дата: 09.08.2016



Пресветлый день расцвел над селом Радсело, что в Петриковском районе. Еще бы здесь храмовый день празднует Свято Борисо-Глебская община во главе с настоятелем иереем Михаилом. Поделиться избытком радости были приглашены прихожане Свято-Георгиевской общины пгт. Петриковка. И нет, и не может быть большой радости, чем радость богообщения в таинстве св. Ехаристии с Самым Спасителем, с Горним миром, где и предстоят молитвенно Престолу Божию наши князья ... Читать дальше »
Просмотров: 468 | Добавил: admin | Дата: 08.08.2016



Як висловити цю подію в нашій громаді? Що це чи скорбота розлуки чи радість на нашу мироносицю-голубочку Дашу про те що вона відлетіла до Бога в селища праведних. В любому разі з сьогоднішнього дня для неї розпочинається нове вічне життя з Богом, Которому вона служила і вірою і правдою весь час свого перебування на землі. На останніх кроках свого земного буття Дашечка сподобалась таїнств масло соборування та причастя Святих Христових Тайн. І з радістю ... Читать дальше »
Просмотров: 478 | Добавил: admin | Дата: 05.08.2016


СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com

Хостинг от uCoz