СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » 2016 » Август » 20 » Знай наших
21:12
Знай наших



Cьогодні 20 серпня Шульгівською сільскою радою був організований вже ІІІ єтнофестіваль "Козацька толока - 2016" на підтримку створення національного парку «Орільський» за сприянням Дніпропетровської ОДА, організації «Шульгівська громада» та депутата В.М. Кривенко. На цей захід був запрошений і дитячий хореографічний колектив «Дружба», Лобойківської сільради. Художній керівник Людмила Іванівна Семиволос, духівник петриківський батюшка Ніколай. На добру дорогу о. Ніколай відслужив молебень мандруючим і побажав творчої наснаги. І, як завжди, діти повернулись з успіхом.

Незабаром дивіться відеозамальовку петриківської студії «Благовіст»

— История украинского казачества является одной из героических страниц прошлого. Так считают ученые, которые не одно десятилетие исследуют историю запорожцев. Мы имеем классический пример существования гражданского общества. Единственное, что нам остается, – взять самобытность на вооружение и творить историю Украины с учетом своих корней. В очередной раз это продемонстрирует этнофестиваль на Петриковщине, – отметила начальник отдела департамента экономического развития Днепропетровской ОГА Алла Кефель.

В Свято-Георгіївській релігійній громаді відбулись в цей святковий день всі чинні богослужіння. Не проминули і можливості нанести візит ввічливості до Свято-Преображенської громади с. Лобойківка, Настоятель батюшка Андрій.

Просмотров: 425 | Добавил: admin
 

СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com