СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » 2013 » Апрель » 26 » Чорнобильська трагедія - наша біль
20:39
Чорнобильська трагедія - наша біль

І засурмив третій Ангол, - і велика зірка спала з неба, палаючи, як смолоскип.
І спала вона на третину річок та на водні джерела.
І назва зірки тій Полин. І стала третина вод, як полін і багато з людей повмирали з тієї води, бо згіркла вона. (Откр:8;10,11)


В районному центрі Петриківка відбулись скорботні заходи з нагоди 27-ї річниці Чорнобильскої трагедії. Піклуванням народного депутата Віктора Володимировича Бутківського на скорботній алеї встановлено пам’ятний знак на честь героїв-чорнобильців.

Багаточисленні мешканці Петриківки прийшли сюди щоб вшанувати тих хто віддав своє життя та здоров’я в нерівній битві з цим страшним лихом.

Батюшка Ніколай, настоятель Свято-Георгієвського храму після скорботної промови освятив пам’ятний знак, що встановлено на скорботній алеї на честь героїв-чорнобильців.

Після мітингу шановані герої-земляки на чолі з головою держадміністрації Володимиром Васильовичем Мухою, головою районної ради Наталією Іванівною Коваленко, та помічником народного депутата Віктора Володимировича Бутківського Бахтіяровим Миколою Всеволодовичем прийшли до петриківського Свято-Георгієвского храму де духовенством було відслужено заздравний молебінь героям-чорнобильцям і кроплено свяченою водою.

Приходською радою шановних гостей було запрошено до церковної трапезної, де була відслужена заупокійна літія по загиблих побратимах-чорнобильцях. За чашкою чаю та теплою задушевною бесідою присутніми було згадано про минулі події. Тут же за столом було встановлено зв'язок з Віктором Володимировичем Бутківським, котрий в свою чергу побажав чорнобильцям головного – здоров’я і визнання їхнього самовідданого подвигу.

На честь цієї видатної події фахівцями петриківської студії «БЛАГОВЕСТ» створено сюжет.

 
 
 
 


Просмотров: 582 | Добавил: admin
 

СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com