СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 35 36 »



Посетителям нашего сайта интересно кто мы такие и почему мы впереди всей планеты. Да потому, что мы впереди всей планеты, потому, что мы хореографический коллектив «Дружба» и вообще мы из Лобойковки.

Наш творческий коллектив , в котором трудятся школьники села Лобойковка родился в марте 2011 года. Наши крестные – Валентин Валентинович бывший голова сельсовета, Николай Аркадьевич и Наталия Ефимовна. Возможно м ... Читать дальше »

Просмотров: 1138 | Добавил: admin | Дата: 14.12.2015



Сьогодні, в четверту суботу листопада, яка припала в цьому році на 28 число, за вказівкою Блаженнійшого Онуфрія, митрополита Київського та всієї України, та за покликом душі кожного українця в Петриківці біля меморіального комплексу братської ями-могили, куди звозили всіх загиблих від голодомору, відбулись скорботні заходи. Панахиду очолив настоятель Свято-Георгіївської громади смт. Петриківка протоієрей Нікол ... Читать дальше »

Просмотров: 510 | Добавил: admin | Дата: 28.11.2015



А ще в сідмицю 26-у петриківський батюшка Ніколай, на запрошення Людмили Іванівни – керівника дитячого танцювального колективу лобойківського будинку культури, відвідав гурток дитячого народного танцю, в якому займається і Максим – пономарчик Свято-Георгієвської громади, що в пгт. Петриківка. Знайомитись з колективом не було потреби, бо Людмила Іванівна відвідує петриківську церкву, а діти – танцюристи всі хрещеники п ... Читать дальше »

Просмотров: 469 | Добавил: admin | Дата: 27.11.2015



Різними шляхами приводить Господь Своїх людей до Церкви, по-різному вони і йдуть до Бозіньки. Наша Верочка, наша незабутня Верочка! Більшу частину свого життя вона присвятила служінню св. Церкві. Разом із іншими жінками підтримувала чистоту в храмі, випікала просфори, читала і співала до останнього співала в церковному хорі. Ось і сьогодні наша Верочка зранку покупалась і сказала домочадцям, що сьогодні іде до вечірн ... Читать дальше »

Просмотров: 442 | Добавил: admin | Дата: 21.11.2015



Сьогодні, по-осінньому теплого затишного дня, 20-го листопада, на 25-й сідмиці по П’ятидесятниці наша славна Петриківка разом з усією країною святкувала День гідності України. Багато наших петриківчан прийшло на алею слави до пам'ятника нашому пращуру славетному ветерану Петру Калнишевському, висловити своєю присутністю небайдужість до подій, що відбуваються в нашій рідній країні. Найбільша істина була вислов ... Читать дальше »

Просмотров: 534 | Добавил: admin | Дата: 20.11.2015



А сьогодні 6-го листопада на 23-й сідмиці по П’ятидесятниці в актовій залі петриківської сільської ради відбулась перша установча сесія після виборів в місцеві ради. І добре, коли наші обранці добре розуміють, що без Бога ні до порогу, бо сесія розпочалась з гімну України і молитви. Спочатку молитва заклику Святого Духу на початок доброї справи, і молитви за мир на нашій Батьківщині. Разом з обранцями молились і пе ... Читать дальше »

Просмотров: 481 | Добавил: admin | Дата: 06.11.2015




20 октября 2015 года в Днепропетровске состоялось юбилейное празднование, приуроченное к 1000-летию преставления равноапостольного великого князя Владимира, 240-летию основания Днепропетровской (Екатеринославской) епархии и 40-летию архипастырского служения митрополита Днепропетровского и Павлоградского Иринея.Торжества возглавил Предстоятель Украинской Православной Церкви Блаженне ... Читать дальше »

Просмотров: 874 | Добавил: admin | Дата: 30.10.2015




А сьогодні, напередодні виборів, котрі проводяться по всих всеях нашої Батьківщини, петриківський батюшка Ніколай на запрошення керівника апарату держадміністрації Олени Володимирівни, освятив всі дільниці, що є в Петриківці.

Дай но Боже, щоб цей Конституційний захід пройшов в мирі та злагоді на користь всієї Української громади.



Просмотров: 512 | Добавил: admin | Дата: 24.10.2015




И, как свидетельство нашей народной православной традиции, в кафедральном Днепродзержинске состоялось грандиознейшее событие, прославляющее Церковь Христову т.е. народ Божий – жителей Днепродзержинска – крестный ход, сопровождаемый Духом Святым.

Сегодняшнее торжество, состоявшееся 9-го декабря, приурочено к радостнейшему событию – к 5-ти летию образования Днепродзержинской епархии и к 1000-е литию преставления равноапостольного князя Вла ... Читать дальше »
Просмотров: 527 | Добавил: admin | Дата: 14.10.2015


СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com

Хостинг от uCoz