СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » 2017 » Июль » 14 » Запрошуємо, заїздіть до нас в Петриківку
21:32
Запрошуємо, заїздіть до нас в Петриківку

В неділю 4-у по Пятидесятниці до Св.Георгієвської громади, що в Петриківці, завітали гості начувшись про цю козацьку релігійну громаду.

Англічани Пол з дружиною Мариною, англічани, викладачі англійської повсякденної мови в різних вузах м.Дніпра завітали до воскресної Літургії, познайомились не тільки з настоятелем, а і з всією громадою.Вони були приємно враженні богослужінням, бо воно було для них досить таки незвичайне! За їх враженнями , під час відвідин храму тут все було для них вновину.Їх лейтмотивом основою питання було те, що навіщо ви ще й молитесь Богу? адже він вся громада живете однією родиною і Бог живе серед вас. Вони були здивовані відданості богослужінню; як можна вистояти службу на ногах протягом 3,5 години.У нас месса … всього 20 хвилин і то навсидячки. Пан Пол був здивований фізичній формі батюшки Ніколая, котрий на 16 років старший нього а за бадьорістю не поступався й молодим.

Гостей було запрошено до братської трапезної, яку гості оцінили, як трапезу королевського чину.На добру згадку о. Ніколай подарував гостям сувенірний календарик-складень, фотографію з чудотворної ікони Георгія Победоносця, що в монастирі Ксенофонт і компакт-диск «Моя улюблена Петриківка» на англійській мові – виробництва власної кіностудії Благовіст. До нових зустрічей!

р.Б.Інна


Просмотров: 457 | Добавил: admin
 

СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com