СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » 2018 » Май » 23 » Нагородження переможців конкурсу "Мирний космос".
18:46
Нагородження переможців конкурсу "Мирний космос".



18 травня 2018 року Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді запросив на урочисте нагородження переможців та призерів обласних конкурсів з астрономії та «Мирний космос» з Дніпра, Кам’янського, Марганця, Жовтих Вод, Тернівки . Новомосковська та Новомосковського району.

Всього 98 учнів, а також їх наставників. Усі учасники урочистого заходу були нагороджені грамотами департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації, медалями та подарунками.

Переможці обласного конкурсу нагороджуються дипломами та грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації, рекомендуються до участі у Всеукраїнському конкурсі УМАКО "Сузір'я".

Переможці обласного конкурсу будуть приймати участь у Всеукраїнських, міжнародних конференціях та турнірах юних космонавтів, Всеукраїнському конкурсі винахідників та раціоналізаторів, Зоряний шлях, а також у Всеукраїнському колоквіумі «Космос. Людина. Духовність.», який щорічно проводиться в м. Ужгороді.

У конкурсі приймав участь та посів друге місце з подальшою винагородою паламарчик Свято-Георгіевської релігійної громади Макар Дробишев з номінації «Історія розвитку авіації і космонафтики».

Вболівати за свого панамарчика приїзжав і настоятель Свяго-Георгіевської релігійної громади протеірией Ніколай.

Фотографії докладаються…

Р.Б. Людмила







Просмотров: 460 | Добавил: admin
 

СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com