СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » 2011 » Июль » 22 » Свято-Покровському собору бути
17:08
Свято-Покровському собору бути

 28 червня, в день Конституції України в райцентрі Петриківка відбулась знаменна подія - на будмайданчику Свято-Георгіївського собору була виконана розмітка котловану для будівлі храму, який стане окрасою не тільки Петриківки, а й всього Придніпров'я.

  Роботи розпочались здійсненням соборного молебну з призванням благодаті Святого Духа перед початком всякої доброї справи і освященням води малим чином. Молебен був здійснений настоятелем Свято-Покровського собору протоієреєм Ніколаєм в співслужінні з Іванівським батюшкою Дмитрієм.

В розмітці котловану храму і обкопці канавки по периметру взяли активну участь депутат облради Іван Ярмолюк, депутат Петриківської районної ради Анатолій Лисенко, депутат Петриківської селищної ради Володимир Галайчук, голова Петриківської селищної ради ветеранів Велімір Голуб, прихожани Свято-Покровської парафії.

Як зазначила прораб будівництва Ірина Федорівна, розмітка і обкопка котловану під храм пройшла на подив легко та швидко.
 
У ці дні на будівництво Храму поступили перші суми коштів від прихожан, про що відмічено в книзі пожертвувань, освяченої єпископом Дніпродзержинським і Царичанським Володимиром.
 


Настоятель Свято-Покровського козацького Собору отець Ніколай, народні депутати Петриківщини, рада ветеранів призивають всіх жителів Петриківки, керівників підприємств та фермерських господарств внести свої фінансові вклади й прийняти участь в будівництві храму.





Велімір ГОЛУБ.
Просмотров: 755 | Добавил: newbegin
 

СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com