СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » 2011 » Декабрь » 28 » Річниця Дніпродзержинської єпархії.
23:58
Річниця Дніпродзержинської єпархії.
24 грудня, в кафедральному соборі міста Дніпродзержинська відбулись урочистості, присвячені перший річниці новоутвореної Дніпродзержинсько-Царичанської єпархії. Святкування урочистостей надихало прибуття напередодні з Кіево-Печерскої Лаври часточок святих мощей преподобного Агапіта Печерського, та священомученіка клімента єпископа Римського.

Молитовну радість очолив владика Іріней, митрополит Дніпропетровський та Павлоградський, котрий е зразком для молодих ієрархів самовідданого и жертовного служіння нашій святій Православній церкві. Чудовий хор кафедрального собору своїм ангольськім співом супроводжував молитви багато численних священників всіх благочинничиских округів єпархії на чолі з отцями благо чинниками. Потоланило і Петріківським клірикам протоієрею Ніколаю і діакону Дімітрію бути учасниками Божественної Літургії, котру очолював митрополит Іріней, єпископ Евлогій і керуючий Дніпродзержинською єпархією єпископ Володимир.

Привітне слово до присутніх промовив Станіслав Олександрович Сафронов, мер міста Дніпродзержинська. В цей же день у чинній час духовенство Петриківського благочиння на чолі с благочинним протоієреем Ігорем відслужили молебень біля мощей преподобного Агапіта та священомученика Клімента, запитавши у них молитовного представнитства перед Богом за благо стояння Дніпродзержинської єпархії і ії очильника єпископа Володимира.

Днепродзержинсько-Царичанській єпархії – бути!

 
     

     

     

     

     
Просмотров: 712 | Добавил: newbegin
 

СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com