СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » 2017 » Ноябрь » 16 » Попереду всієї планети
20:54
Попереду всієї планети



На сідмиці 22-й по Пятидесятниці ,листопада в Центрi культури i мистецтва нацiонального авіаційного унiверситету у Киев: пройшов II Мiжнародний фестиваль хореографiчного мистецтва «Сузiр'я України». За пiдсумками фестивалю зразковий колектив народного танцю «Дружба» керівник Семиволос Людмила Іванівна здобув у номінації «народна хореографія» диплом лауреату І ступеню. На фестивалi були представленi два народних танцi: український дiвочiй танець «Плескач», та український жартiвливий танець «Повзунець».

Цей фестиваль є яскравим прикладом розвитку i популяризацiї хореографiчного мистецтва на Україні i в iнших країнах світу, стимуляції творчих здiбностей i професiйне зростання хореографiчних колективiв; пiдтримка дружнiх зв'язкiв мiж дiтьми i молоддю рiзних країн світу, обмiн, досвiдом i професiйними досягненнями творчих колективiв.


Виступи дитячих колективiв оцiнювало квалiфiковане журi. До складу якого входили провiднi викладачi учбових хореографiчних закладiв вищої категорії, балетмейстери-постановники, члени національної спiлки хореографiв Украгни, Заслужені працiвники культури України.

Учасниками фестивалю стали вихованцi танцювальних колективiв з багатьох регіонів України: Вiнниця, Запорiжжя, Хмельницького, Суми, Марiуполь, Днiпра.

Колективи у своїх виступах демонстрували знання та вмiння у рiзних напрямках дитячої, сучасної, народної та класичної хореографії, збереження нацiональних традицiй та народних витокiв мистецтва, класичної школи, та кращi зразки сучасних напрямкiв. Дiти демонстрували яскравi й емоцiйнi виступи, мали змогу спiлкуватися, познайомитися, здружитися та навчатися на прикладі один одного.

Хтось із авторитетного журі висловився в тому, що ми й гадки не мали що в селі Петриківки може бути такий яскравий колектив. А ви як гадаєте: по-перше це не село, а Петриківка, а Петриківка, а по-друге це наші петриківські діти.

Поїздка відбулася завдяки наших відомих земляків, котрі є батьківською відповідальністю відносяться до виховання нашої сільської молоді – майбутнього нашої України.

До столиці нашої Батьківщини діти поїхали з молитовної підтримки та благословення свого духовника – петриківського батюшки Ніколая.

р.Б. Наталія Лантух.

Просмотров: 414 | Добавил: admin
 

СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com