СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » 2016 » Июль » 8 » Нашому сайту 5 років
11:42
Нашому сайту 5 років



Це багато чи мало? Якщо врахувати, що ми сільська релігійна громада, що у нас не було досвіду, що ми все почали з чистого аркушу, тож ми мабуть вже і не схожі на немовля, а скоріш на сільського юнака, котрому хочеться і чимось похизуватись і помріяти про якісь більші успіхи, але в міру нашого юнацького віку і не все ще получається, як у дорослих та освідчених майстрів.

А все почалось з простого: наш друг, друг нашої громади Продромас подарував нам свою сторінку «Новий початок» (newbegin.eu), з неї все і почалось. Щоб сторінка жила ми звернулись за благословінням до владики Ірінея, одержали «Добро». З цього часу ми і працюємо.

Адміністрацією сайту були облаштовані відповідні підрозділи. На головній заставці комп’юторне зображення майбутнього Собору, котрий обов’язково буде збудований в Петриківці. Спочатку було вирішено інформувати відвідувачів про хід будівництва; та на жаль нам самим не під силу. А поки що ми чекаємо на наших благодійників, через котрих Матір Божа, та наш батько отаман Петро Калнишевський з молитовної підтримки підтримки котрих і облаштується будівництво. Прижиттєвий портрет батька Калниша винесено на головну заставку.

По підрозділам сайту адміністрація в дуже короткій формі інформує відвідувачів про життя нашої релігійної громади, та взаємовідносини з громадою Петриківки.

Як релігійна громада ми намагались нести до відвідувачів насамперед слово Боже – це відображалось в проповідях на євангельські теми. За цей час розташовано 260 проповідей. Завантажено більш, як 4 тисячі фотографій, інформовано про 255 новин. Вважаю цікавим розкриття позаслужбової творчості громади. Одержало відображення нашої власної кіностудії «Благовіст», яка спрямувала свою роботу не тільки на коротеньких роликах, а їх створено за цей час 54, і є виготовленні в дарункових варіантах. Були відображення і нашого дитячого театру з постановками на біблійські теми, і хресні ходи в великі свята, і взаємодії з відділком культури району.

Та про все не розкажеш. А що добро так це регулярно заходити на наш сайт; тим більш ми були б раді і порадам, і зауваженням, і побажанням.

Надіємось на нашу досконалість за молитовної підтримки відвідувачів більш як 80-ти країн світу, з них зареєстрованих користувачів – 7700, переглянутих сторінок близько 700 тисяч, відвідувачів близько 200 тисяч. Тож помолітесь за р.Б. Віктора, Сергія, протоієрея Нікалая.

З святом дня Нашого народження !


Просмотров: 584 | Добавил: admin
 

СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com