СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » 2011 » Июль » 22 » НАШЕ ДУХОВНЕ ВІДРОДЖЕННЯ
17:12
НАШЕ ДУХОВНЕ ВІДРОДЖЕННЯ


  Петриківському Свято-Покровському собору бути.

   Минулого четверга відбулося чергове засідання наглядової ради з питань будівництва Свято-Покровського Козацького Собору. Члени наглядової ради створили групи, які будуть діяти за різними напрямками в планах зведення Свято-Покровського собору: інформаційно-агітаційна та духовної пропаганди, фінансово-господарська, інженерно-технічної підтримки, нормативно-правового забезпечення та ревізійна.

   Щоб зібрати кошти на будівництво, необхідна суттєва підтримка! Тому ми звертаємося до кожного з Вас.

   Якщо Ви можете і відчуваєте сердечне бажання допомогти в розбудові нашої церкви, то допоможіть нам будь ласка, пожертвуйте на зведення Свято-Покровського собору. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю і молитовної пам'яттю. Створений Синодик (книга пам'яті, благословенний Єпископом Дніпродзержинським і Царичанським Володимиром) учасників будівництва, до якої будуть занесені імена усіх, хто візьме участь у побудові храму. Ці книги зберігатимуться в ахіві церкви для нащадків. Бажаючі надати посильну допомогу в будівництві Собору можуть перераховувати кошти за наступними реквізитами:

   Одержувач: РЕЛІГ ГРОМ СВЯТО-ПОКР ПАРАФІЇ ДНІПР, ЄДРПОУ/ДРФО 26141229, Дніпропетровське РУ ПриватБанк, МФО 305299, р/р 26007050217333. Деталі платежу (призначення платежу): Пожертвування на будівництво храму.

 


   З наглядової ради обрані представники громадськості, яким доручено контролювати рух коштів та їх цільове використання.

  Будь-хто з Петриківської територіальної громади можуть взяти участь у засіданні наглядової ради з питань будівництва Свято-Покровського Козацького Собору.



Велімір ГОЛУБ, секретар наглядової ради.

   Користуючись нагодою, я щиро зичу всім петриківцям душевного спасіння, миру та злагоди у сім'ях, тілесного здоров'я та Божого благословення.
Просмотров: 930 | Добавил: newbegin
 

СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com