СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » Архив материалов
« 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 »



В четверту суботу листопада по наказу старшого Петриківського благочиння, разом з усією Українською громадою вшанувало пам’ять жертв голодомору. Скорботне богослужіння відбулось біля братської ями-могили де знайшли свій останній притулок наші земляки, загинувши від голоду. І ввесь народ, прибулий на жалобний захід разом з нашими батюшками Української Православної Церкви Кам’янської Епархії молились: покі ... Читать дальше »

Просмотров: 559 | Добавил: admin | Дата: 02.12.2017



Сідмиці 21, 22, 23 по Пятидесятниці в нашій Свято-Георгієвській громаді відзначились ще й нашими родинними святами.

Головне свято – перший в своєму житті ювілей справляв синок нашого батюшки Романа – Михайлик. Батюшка Роман, безумовно не схибив, бо знає, нашій громаді потрібні кадри; і на такому зеленому паровозикові та ще й в супроводі іконочки ангела- хранителя ну, якщо і не до ... Читать дальше »

Просмотров: 528 | Добавил: admin | Дата: 16.11.2017



На сідмиці 22-й по Пятидесятниці ,листопада в Центрi культури i мистецтва нацiонального авіаційного унiверситету у Киев: пройшов II Мiжнародний фестиваль хореографiчного мистецтва «Сузiр'я України». За пiдсумками фестивалю зразковий колектив народного танцю «Дружба» керівник Семиволос Людмила Іванівна здобув у номінації «народна хореографія» диплом лауреату І ступеню. На фестивалi були представленi два ... Читать дальше »

Просмотров: 417 | Добавил: admin | Дата: 16.11.2017




19 октября на 20-й седмице по Пятидесятнице в Свято-Георгиевском храме состоялось рабочее совещание по благоустройству территории храма в Петриковке. На совещании присутствовали, настоятель Свято-Георгиевского храма протоиерей Николай Вовченко, благочинный Петриковского церковного округа протоиерей Игорь Дидовец, секретарь Каменской епархии архидиакон Макарий Тарасов, депутат Петриковского поселково ... Читать дальше »

Просмотров: 528 | Добавил: admin | Дата: 19.10.2017




На 17-й сідмиці по Пятидесятниці в районному центрі Петриківки відбулось святкування з нагоди визволення Петриківки в другій світовій війні.

Урочистості розпочались біля пам’ятника загиблим воїнам – визволителям мітингом з нагоди шанування тих хто поклав свої душі за нашу свободу. Відрадно що мітинг пройшов в дусі виховання нашої молоді патріотизму. Розділити радість свят ... Читать дальше »

Просмотров: 434 | Добавил: admin | Дата: 22.09.2017




У сімейному колі нашої релігійної громади, від всіх парафіан батюшка поздорових з днем народження нашу юну певчу Еву і приходську активістку Раїсу з днем їх народження.

Братська трапеза на їх честь завершилась багатьма благопобажаннями і співом благорічча.



Просмотров: 437 | Добавил: admin | Дата: 09.09.2017


Сьогодні в неділю 9-у по пятидесятниці в цей яскравий теплий недільний день ми ще святкуємо і наші родинні свята в нашій трапезній.

Щирі вітання з днем народження від нашої релігійноі громади приймали наші козаки: Олександр – йому сьогодні 18! Уявіть себе в його віці і ви, разом з його батьками можете щиро позаздрити йому. У нашого Сергія той вік коли зрілий чоловік звітую за пройдений життєвий шлях. Ми пишає ... Читать дальше »
Просмотров: 459 | Добавил: admin | Дата: 08.08.2017


Сьогодні ми святкуємо неділю 6-у по П’ятидесятниці. Божественна Літургія, прекрасна погода, чудовий настрій. Разом з нашим пономарчиком Льошою, у нас уже були замітки про нього, до нас завітав його двоюрідний братік Микола, і попросився пономарювати удвох з Льошою. З’ясувалось, що він у себе в церкві, теж на честь св. Великомученника і Победоносця Георгія, допомагає за богослужінням своєму батюшці Георгію, однолітку нашо ... Читать дальше »
Просмотров: 451 | Добавил: admin | Дата: 16.07.2017


В неділю 4-у по Пятидесятниці до Св.Георгієвської громади, що в Петриківці, завітали гості начувшись про цю козацьку релігійну громаду.

Англічани Пол з дружиною Мариною, англічани, викладачі англійської повсякденної мови в різних вузах м.Дніпра завітали до воскресної Літургії, познайомились не тільки з настоятелем, а і з всією громадою.Вони були приємно враженні богослужінням, бо воно було для них досить таки ... Читать дальше »
Просмотров: 456 | Добавил: admin | Дата: 14.07.2017


СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com

Хостинг от uCoz