СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
Наш банер


СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
СВЕТЛОЕ ХРИСТОВО ВОСКРЕСЕНИЕ, ПАСХА 2018
ПРОГНОЗ ПОГОДЫ

ГЕОГРАФИЯ САЙТА
free counters

Главная » 2017 » Май » 12 » 9 МАЯ – ДЕНЬ ПОБЕДЫ – СЕЙ ДЕНЬ ЕГОЖЕ СОТВОРИ ГОСПОДЬ !
18:55
9 МАЯ – ДЕНЬ ПОБЕДЫ – СЕЙ ДЕНЬ ЕГОЖЕ СОТВОРИ ГОСПОДЬ !

Прошедшая седмица для нас богата и другими священными воспоминаниями. Так 9-го мая наш Петриковский край, вместе со всем Украинским народом и со всем свободолюбивым миром праздновал День Победы, ставшим знаковым днем в истории всего человечества.

На митинге в Петриковке около монумента Скорбящей Матери, состоялся традиционный митинг, посвященный этому величайшему событию.

Были приглашены представители духовенства, от их имени и от имени Православной Церкви батюшка Николай поздравил всех присутствующих с величайшим праздником в новейшей мировой истории.


Выступление батюшки Николая.


Шановні ветерани, панове офіцери, солдати сім”ї військовослужбовців, вельмишановні гості наших урочистостей!
Христос Воскресе!

Сьогоднішнє вітання в ці пасхальні дні немарно починаються цим всеперемагаючим гімном, тому, що підписання Акту про безперечну капітуляцію фашистської Германії прийшовся на другий день Пасхи 1945 року.

Від щирого серця вітаю всіх, хто розділяє з нами радощі Пасхальних днів і радість Дня Великої Перемоги – свята, які завжди були і будуть самими священними і народними святами.


Шановні ветерани другої світової війни! Ви своїм подвигом не дозволили поставити наш народ на коліна і дали нам, вашим нащадкам і майбутньому поколінню приклад істинного патріотизму і відданості нашій Батьківщині. Це завдяки Вам 9 травня став днем, з котрого розпочався новий період світової історії. Це завдяки вам, нашим батькам, прабатькам, які перенесли нелюдські випробування, але відстояли суверенітет і незалежність нашої Батьківщини, вам, давшим нам заряд віри в урочистість самого життя і правди, віри в нашу національну силу, самостійність і незалежність.

Сьогодні ми вкотре стрічаємо квітучий всеперемагаючий травень, але роки війни ніколи не будуть забуті і з часом ми лише глибше розуміємо їх доленосний для всього світу характер і усвідомлюємо наскільки драматична і відповідальна доля дісталась на наше воєнне покоління.

В ті грізні роки пліч опліч воювали з нашим ворогом люди різних національностей та віросповідань і ці урочистості відзначають всі, кому цінні наші вікові братства і солідарність і, виключна відповідальність за мир на всій планеті. Історії світових війн не виникають самі по собі, їх розігрують ті, чиї інтереси хотять взяти верх над цілісністю народів. І нам треба суворо контролювати спроби посіяти расову чи релігійну ворожнечу, розпалювання ідеології терору і екстремізму, втручання в життя суверенних держав, а то і перегляду кордонів.

Ми всі впевненні, що наша Армія завжди буде боєздатною, не для загроз іншим країнам, а для захисту насамперед нашої Батьківщини – Святої України. І в цьому нам буде допомагати молитовна поміч наших співвітчизників поклавших своє життя на Вівтар незалежності. Підносячі наші молитви про покій їх душ, будемо надіятись на їх представництво перед Престолом Всевишнього про цілісність нашої країни.

Смерть, де твоє жало?
Ад, де твоя перемога?
Воскрес Христос і жодного в домовині,
Віскрес Христос і життя жіттедіє,

Христос Воскрес! Христос Воскрес! Христос Воскрес!

Пользуясь случаем творческий коллектив сайта поздравляет всех посетителей сайта, воинов, семьи военнослужащих и всех миролюбцев с этим выдающимся в истории человечества событии и призывает блюсти Мир во всем мире.



Просмотров: 525 | Добавил: admin
 

СВЯТО-ПОКРОВСКИЙ СОБОР, ул. Красноармейская, 1, пгт. Петриковка, Петриковский район, Днепропетровская область,

тел. +3805634 2 4616, email: newbegin3@gmail.com